Overweeg jij een baan bij Fontys?

Daar horen we graag meer over

Bekijk de vacatures
Vacatures

Je zoekt verandering. Nieuwe energie. Frisse wind in je leven. Een baan met voldoening. Wij zoeken een heleboel nieuwe collega’s. Dat biedt kansen. Wat je achtergrond ook is, Fontys zou zo maar eens je allerbeste keuze kunnen zijn. Waarom?

Drie dingen waar jij
gelukkig van wordt...

Een job van betekenis voor de maatschappij

Jij, je collega’s, onze kennispartners en natuurlijk de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Zo werk je met heel Fontys aan impact.

Arbeidsvoorwaarden met een plus

Je salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima bij Fontys. De extra zit ‘m in de specifieke Fontys-regelingen. Reis je met het OV naar je werk? Reken dan op 100% vergoeding. En wat dacht je van je eigen professionaliseringsbudget of flexibele invulling van je werktijden? Kortom, voorwaarden die je gerust uitstekend kunt noemen.

Alle vrijheid

Uit welk vakgebied je ook komt, twee dingen hebben superveel invloed op je werkgeluk: autonomie en vrijheid. En dat is mooi, want precies dat kenmerkt een carrière bij Fontys. Net als jij vertrouwen wij op jouw expertise en inzicht. Je krijgt alle ruimte om je eigen pad te bepalen. Van dagelijkse beslissingen tot strategische keuzes; it’s up to you.

Gun jezelf het geluk

Er zijn natuurlijk nog meer dingen die Fontys voor jou het overwegen waar maken. Wat precies? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. Binnen ons vacatureaanbod zit vast een goede match. We spreken je daarna graag. Wanneer schikt het?

We zijn blij met zoveel enthousiasme; voor de komende weken zijn vrijwel alle plaatsen voor kennismakingsgesprekken volgeboekt. Na de zomer start de tweede campagneperiode met opnieuw de mogelijkheid een gesprek te boeken!

Wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter:

Scroll voor meer

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.