Werken in een team zonder je vrijheid te verliezen?

Let's talk

Bekijk de vacatures
Vacatures

Als zelfstandige bepaal je je eigen pad. Toch kan het zijn dat je naast die vrijheid ook iets mist. Bijvoorbeeld het gevoel van een team, of dat je werk daadwerkelijk bijdraagt aan een betere samenleving. Juist daarom maken veel ZZP’ers de stap naar Fontys. Ook iets voor jou?

Drie dingen waar jij
gelukkig van wordt...

Een job van betekenis voor de maatschappij

Jij, je collega’s, onze kennispartners en natuurlijk de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Zo werk je met heel Fontys aan impact.

Aan de bron staan van de nieuwe generatie

Als jouw vakkennis en praktijkervaring ergens maximale waarde hebben, dan is het wel bij Fontys. Toekomstmakers opleiden vraagt meer dan traditioneel docentschap. Onze studenten zoeken iemand die ze inspireert en die ze coacht. Jij geeft ze je kennis, je krijgt er energie en voldoening voor terug!

Je netwerk dat groeit

Niet alleen jij en onze studenten groeien. Hetzelfde geldt voor je netwerk. Uiteraard binnen onze school, maar vooral daarbuiten. Meer dan elke andere hogeschool trekken we op met bedrijfsleven. Samen werken we aan projecten waar de wereld beter van wordt. Jij vervult hierin een spilfunctie. Je verbindt en maakt mogelijk. Dit opent deuren die voor anderen gesloten blijven…

Gun jezelf het geluk

Er zijn natuurlijk nog meer dingen die Fontys voor jou het overwegen waar maken. Wat precies? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. Binnen ons vacatureaanbod zit vast een goede match. We spreken je daarna graag. Wanneer schikt het?

We zijn blij met zoveel enthousiasme; voor de komende weken zijn vrijwel alle plaatsen voor kennismakingsgesprekken volgeboekt. Na de zomer start de tweede campagneperiode met opnieuw de mogelijkheid een gesprek te boeken!

Wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter:

Scroll voor meer

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.