Overweeg je de stap naar het onderwijs?

Dat horen we graag

Bekijk de vacatures
Vacatures

Heb je het idee dat je iets mist in je werk, de ruimte om te groeien bijvoorbeeld? Wil je een baan die bol staat van zingeving en inspiratie? Dan is het onderwijs echt iets voor jou. En al helemaal bij Fontys. Waarom? Lees snel verder.

Drie dingen waar jij
gelukkig van wordt...

Een job van betekenis voor de maatschappij

Jij, je collega’s, onze kennispartners en natuurlijk de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Zo werk je met heel Fontys aan impact.

Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden

Bij Fontys blijf je groeien. Als persoon en als professional. Je krijgt alle ruimte om zelf opleidingen te volgen, bijvoorbeeld interne masterclasses of colleges van gastdocenten. En onderschat niet hoe de samenwerking met onze studenten je eigen ontwikkeling prikkelt. Zij leren van jou en jij van hen. Zo werkt het.

Arbeidsvoorwaarden met een plus

Je salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima bij Fontys. De extra zit ‘m in de specifieke Fontys-regelingen. Reis je met het OV naar je werk? Reken dan op 100% vergoeding. En wat dacht je van je eigen professionaliseringsbudget of flexibele invulling van je werktijden? Kortom, voorwaarden die je gerust uitstekend kunt noemen.

Gun jezelf het geluk

Er zijn natuurlijk nog meer dingen die Fontys voor jou het overwegen waar maken. Wat precies? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. Binnen ons vacatureaanbod zit vast een goede match. We spreken je daarna graag. Wanneer schikt het?

We zijn blij met zoveel enthousiasme; voor de komende weken zijn vrijwel alle plaatsen voor kennismakingsgesprekken volgeboekt. Na de zomer start de tweede campagneperiode met opnieuw de mogelijkheid een gesprek te boeken!

Wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter:

Scroll voor meer

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.