Je hebt al ervaring in het onderwijs.

Komt dat even goed uit

Bekijk de vacatures
Vacatures

Bedankt dat je overweegt om weer in het onderwijs aan de slag te gaan! Je kennis en ervaring zijn op Fontys meer dan welkom. Word jij onze nieuwe collega? Daarmee maak je niet alleen ons, maar ook jezelf heel blij.

Drie dingen waar jij
gelukkig van wordt ...

Aan de bron staan van de nieuwe generatie

Toekomstmakers opleiden vraagt meer dan traditioneel docentschap. Waar je voorheen voor klas stond, daar sta je nu vooral achter je studenten. Jij geeft ze je kennis, je krijgt er energie en plezier voor terug! Samen staan jullie aan de start van hun toekomst; een professionele carrière vol nieuwe ideeën, ontwikkelingen en kansen.

Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden

Bij Fontys blijf je groeien. Als persoon en als professional. Je krijgt alle ruimte om zelf opleidingen te volgen, bijvoorbeeld interne masterclasses of colleges van gastdocenten. En onderschat niet hoe de samenwerking met onze studenten je eigen ontwikkeling prikkelt. Zij leren van jou en jij van hen. Zo werkt het.

Een job van betekenis voor de maatschappij

Jij, je collega’s, onze kennispartners en natuurlijk de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Zo werk je met heel Fontys aan impact.

Gun jezelf het geluk

Er zijn natuurlijk nog meer dingen die Fontys voor jou het overwegen waar maken. Wat precies? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. Binnen ons vacatureaanbod zit vast een goede match. We spreken je daarna graag. Wanneer schikt het?

We zijn blij met zoveel enthousiasme; voor de komende weken zijn vrijwel alle plaatsen voor kennismakingsgesprekken volgeboekt. Na de zomer start de tweede campagneperiode met opnieuw de mogelijkheid een gesprek te boeken!

Wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter:

Scroll voor meer

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.