Na je studie direct aan de slag in het onderwijs?

We ontmoeten je graag

Bekijk de vacatures
Vacatures

Mensen die na hun studie in het onderwijs blijven, alleen dan nu als medewerker. Een aanwinst op ons team! Want als net-afgestudeerde sluit je perfect aan bij de wereld van onze studenten. Je weet als geen ander wat ze belangrijk vinden. De vraag is; wat vind jij belangrijk?

Drie dingen waar jij
gelukkig van wordt...

Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden

Bij Fontys blijf je groeien. Als persoon en als professional. Je krijgt alle ruimte om zelf opleidingen te volgen, bijvoorbeeld interne masterclasses of colleges van gastdocenten. En onderschat niet hoe de samenwerking met onze studenten je eigen ontwikkeling prikkelt. Zij leren van jou en jij van hen. Zo werkt het.

Een job van betekenis voor de maatschappij

Jij, je collega’s, onze kennispartners en natuurlijk de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Zo werk je met heel Fontys aan impact.

Je netwerk dat groeit

Niet alleen jij en onze studenten groeien. Hetzelfde geldt voor je netwerk. Uiteraard binnen onze school, maar vooral daarbuiten. Meer dan elke andere hogeschool zoeken we verbinding met het bedrijfsleven. Werken bij Fontys opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Erg nuttig, zo aan het begin van je carrière…

Gun jezelf het geluk

Er zijn natuurlijk nog meer dingen die Fontys voor jou het overwegen waar maken. Wat precies? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. Binnen ons vacatureaanbod zit vast een goede match. We spreken je daarna graag. Wanneer schikt het?

We zijn blij met zoveel enthousiasme; voor de komende weken zijn vrijwel alle plaatsen voor kennismakingsgesprekken volgeboekt. Na de zomer start de tweede campagneperiode met opnieuw de mogelijkheid een gesprek te boeken!

Wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter:

Scroll voor meer

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.