Geïnteresseerd in een andere baan in het onderwijs?

Laten we kennis maken

Bekijk de vacatures
Vacatures

Jij zoekt verandering. En wij een heleboel nieuwe collega’s. Dat biedt kansen. Jouw kennis en ervaring zijn bij Fontys meer dan welkom. Kom jij ons team versterken? Daarmee maak je niet alleen ons, maar ook jezelf heel blij.

Drie dingen waar jij
gelukkig van wordt...

Arbeidsvoorwaarden met een plus

Je salaris, vakantie en pensioen zijn meer dan prima bij Fontys. De extra zit ‘m in de specifieke Fontys-regelingen. Reis je met het OV naar je werk? Reken dan op 100% vergoeding. En wat dacht je van je eigen professionaliseringsbudget of flexibele invulling van je werktijden? Kortom, voorwaarden die je gerust uitstekend kunt noemen.

Aan de bron staan van de nieuwe generatie

Toekomstmakers opleiden vraagt meer dan traditioneel docentschap. Waar je nu waarschijnlijk voor de klas staat, daar sta je bij Fontys vooral achter je studenten. Jij geeft ze je kennis en inspiratie, je krijgt er energie en plezier voor terug! Samen staan jullie aan de start van hun toekomst; een professionele carrière vol nieuwe ideeën, ontwikkelingen en kansen.

Een job van betekenis voor de maatschappij

Jij, je collega’s, onze kennispartners en natuurlijk de studenten; samen vormen we één gemeenschap van kennis en aanpak. Zij aan zij creëren we een maatschappij om van te houden. Met initiatieven die onze samenleving vitaler, inclusiever en duurzamer maken. Zo werk je met heel Fontys aan impact.

Gun jezelf het geluk

Er zijn natuurlijk nog meer dingen die Fontys voor jou het overwegen waar maken. Wat precies? Dat ontdekken we alleen als we jou en je verhaal kennen. Binnen ons vacatureaanbod zit vast een goede match. We spreken je daarna graag. Wanneer schikt het?

We zijn blij met zoveel enthousiasme; voor de komende weken zijn vrijwel alle plaatsen voor kennismakingsgesprekken volgeboekt. Na de zomer start de tweede campagneperiode met opnieuw de mogelijkheid een gesprek te boeken!

Wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter:

Scroll voor meer

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.